Butlletí informatiu juliol de 2009 – Resposta a la CARTA OBERTA d’en Santiago Guerrero, el nostre nou Gerent

Què hi ha de la Festa Major de la UAB?

Durant aquests dies, diversos membres de la comunitat universitària, hem rebut a casa nostra trucades telefòniques per preguntar-nos què pensem sobre la Festa Major de la UAB. A els CAU ens genera diverses preguntes.  Llegiu-ne més

 

Resposta a la CARTA OBERTA d’en Santiago Guerrero, el nostre nou Gerent

Fa uns dies el nostre nou Gerent, Santiago Guerrero, va adreçar una carta a tot el PAS de la UAB, per tal de deixar clar quins seran els principis que regiran l’administració de la nostra Universitat. Des de els CAU, voldríem fer algunes consideracions.  Llegiu-ne més

 Negociadora Gerència/JPF del 17 de Juny de 2009: Tal i com anunciàvem fa un any els pitjors auguris es fan realitat

El Juliol de 2008, davant l’actitud de la secció sindical majoritària a la JPF, i davant la imminent dimissió del rector Lluís Ferrer, avisàvem que “l’endarreriment en el procés negociador representa un risc molt elevat, pels companys que no es veuen contemplats a les propostes de l’empresa, de no obtenir cap millora en aquests procés“.  Llegiu-ne més

 

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres: tel. 93 581 1380 // mail: cau@uab.cat // web: http://www.uab.cat/cau

Darrera actualització de dilluns, 20 de juliol de 2009 07:22