Butlletí informatiu octubre 2009 – els forats del entorn protegit

Els forats de l’entorn protegit

El mite del proteccionisme social de la UAB s’esberla davant la políticad’acomiadaments i reduccions de plantilla de l’actual Gerència. El 27 a les 14:00, mobilitzem-nos tots a la Plaça Cívica.                                          Llegiu-ne més

 

Els CAU denunciem el 5è Conveni i denunciem, també, les
falsedats que s’han fet públiques de forma irresponsable

Els CAU han denunciat el 5è Conveni per la posició de les gerències, per la seva intransigència, i perquè durant aquests anys no han volgut negociar, incomplint determinades clàusules del mateix. El dret a negociar les condicions de treball i el dret a denunciar els incompliments són la nostra responsabilitat sindical.  Llegiu-ne més

Mobilització del PAS-Funcionari

Davant les reivindicacions que resten pendents, la voluntat de l’actual Gerència de fer marxa enrere els avenços ja aconseguits pel PAS-F de la UAB, i el panorama pressupostari (encara més restrictiu que l’actual) pel proper any i els següents, sembla lògic que tots els sindicats membres de la JPF fem una crida a la mobilització. Malgrat això, sabent les actuacions realitzades des d’algunes seccions sindicals de la UAB, ens és necessari com a treballadors i representants sindicals, exigir garanties de cara a enfocar aquestes mobilitzacions de la forma més adient per als interessos de tot el col·lectiu. Llegiu-ne més

L’equip de govern que governa per una minoria.

El final del mandat de l’antic equip rectoral va ser un presagi del què ens esperava: càrregues policials contra els estudiants, negació del diàleg, retalls del dret d’expressió, incompliment d’acords ja signats, etc. El començament de l’actual equip de govern de la Rectora Ripoll i el Gerent Guerrero ja era de preveure: més del mateix, quan no pitjor. Ens trobem davant un tàndem rectorat/gerencial que nega la negociació i ens aboca a la mobilització. Llegiu-ne més

Anàlisi i comentaris de “l’Acord govern-sindicats per a la funció pública en el marc del diàleg social 2010-2012”.

El divendres 25 de setembre de 2009, el Ministeri d’Administracions Públiques i els sindicats CCOO, UGT i CSIF han arribat a un acord que contempla una sèrie de qüestions socials i econòmiques contra els empleats i les empleades del sector públic de tot l’Estat per al període 2010-2013. El Govern central i els sindicats signants de l’Acord pretenen utilitzar altra vegada la retallada salarial a les Administracions públiques com a exemple de referència i contenció salarial en el món laboral. Un altre cop es pretén compensar una part del dèficit públic a costa dels salaris, de la limitació de l’oferta pública d’ocupació, de la reducció de contractacions i del no cobriment de les substitucions de personal.

Llegiu-ne més

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres: tel. 93 581 1380 // mail: cau@uab.cat // web: http://www.uab.cat/cau

Col·lectius Assemblearis d’Universitats CAU -UAB < cau@uab.es>

Darrera actualització de dimarts, 27 d’octubre de 2009 08:27