Butlletí informatiu gener 2010 – 8 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

8 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

Manifestació 19h (BCN): Un cop més, el dia 8 de març milions de dones de tot el món sortirem juntes al carrer per a fer visible la necessitat i la forá del moviment feminista arreu.


Llegiu-ne mé


325 EXCUSES, 325 MOTIUS, 325 RESPOSTES

Els incompliments reiterats dels acords per part de les gerències de les universitats públiques posen en dubte la seva bona fe. El ja simbòlic NO pagament dels 325e del plus conveni, i dels increments en els complements del PAS-f, és intolerable. Els CAU continuarem proposant mobilitzacions


Llegiu-ne més

QUÈ HEM FET ELS CAU AQUESTS DARRERS 4 ANYS A LA JUNTA DE PERSONAL FUNCIONARI?

Els darrers 4 anys els CAU hem intentat treballar de forma unitària a la JPF, fent multitud de propostes i estant presents a totes les negociacions i mobilitzacions; amatents a totes les propostes, opinions i demandes del conjunt del PAS-f. Han estat uns anys marcats per la majoria absoluta i l’aplicació implacable del “rodillo”; pel menyspreu de l’opinió del PAS-f (en aquests 4 anys no s’ha convocat cap assemblea decisòria) i amb mobilitzacions que van i venen en funció d’interessos particulars de la “majoria” a la JPF. Uns anys que conclouen amb un ampli desprestigi de la JPF davant dels seus representats.


Llegiu-ne més

LA CARRERA PROFESSIONAL NO POT SUPOSSAR LA DESREGULACIÓ DE LES CONDICIONS
LABORALS DELS TREBALLADORS PÚBLICS

Model formatiu, relació de llocs de treball, perfils definits, igualtat transparència i objectivitat són les condicions que exigirem els CAU per a donar suport a qualsevol proposta de carrera professional. Els CAU no acceptaran cap proposta que es basi en l’avaluació de l’acompliment ni que la carrera professional s’utilitzi per a desvirtuar la negociació col·lectiva.


Llegiu-ne més

 

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres: tel. 93 581 1380 // mail: cau@uab.cat // web: http://cau.uab.cat

Darrera actualització de diumenge, 7 de març de 2010 16:49