Butlletí informatiu setembre 2010 – EL 29 DE SETEMBRE: TOTHOM A LA VAGA GENERAL!!!!

 

EL 29 DE SETEMBRE: TOTHOM A LA VAGA GENERAL!!!!

Mai, al llarg de la història de les relacions laborals, s’havia vulnerat d’una manera tant perillosa els drets dels treballadors. No És una reforma laboral més, sinó el darrer graó d’una escalada per a la precarització definitiva dels drets laborals. És per això que, des de els CAU, us animem a sumar-vos a la convocatòria de Vaga General del proper 29S, i a què participeu en les manifestacions convocades
                                                                                                  

 Llegiu-ne més 

PRESENTACIÓ DE LA PLATAFORMA REIVINDICATIVA DEL PAS FUNCIONARI.

El passat 16 de setembre, la Junta del PAS funcionari va aprovar per unanimitat la plataforma reivindicativa comuna de les tres seccions sindicals que composen la JPF, la qual posarem a la vostra consideració en una propera assemblea.

   Llegiu-ne més 

PLUS CONVENI: NO TOT S’HI VAL.

Com tots sabreu sembla ser que cobrarem el Plus Conveni a la nòmina del proper mes d’octubre. Tot i que esperem que sigui així, creiem adient, amb tots els precedents i focs d’artifici que hem viscut, ser fidels a la dita de: No es pot dir blat, fins que no és al sac i ben lligat.


   Llegiu-ne més

INFORMACIONS DE LA JPF: PERSONAL INTERÍ I PLATILLA DE BIBLIOTEQUES.

Personal interí: Desmentits els rumors d’acomiadaments generals.
A la reunió de comissió negociadora del proppassat 13/9/10 el vicegerent de RRHH va confirmar que segons demanda de la JPF, la UAB mantindrà el nombre d’interins actual.  Aquesta decisió es durà a efecte adjudicant nous interinatges als companys que vagin finalitzant les destinacions que tenen fins el moment.

 Llegiu-ne més

Plantilla de biblioteques, “una història interminable”
Abans de vacances, la vicegerència de RR.HH. es va comprometre a crear una comissió tècnica que, en breu, negociaria els temes pendents de plantilla de biblioteques. Després de diversos endarreriments, ens diuen que, a fi i efecte de tancar definitivament la negociació, aquesta comissió es reunirà en els propers dies per arribar a un acord abans de finals d’octubre. Ens els creiem?

Llegiu-ne mé

LA GRAN ODISSEA DE LA ROBA DE TREBALL.

Després de molts entrebancs i, després de fer les coses tant malament com els hi ha estat possible, ens han arribat els vals per a la roba de treball: però això només ha estat el començament d’una altra Odissea.

Llegiu-ne més 

COMISSIÓ DE SERVEIS: SERVEI DE COL·LOCACIÓ “A DIT”.

Des de fa uns mesos assistim amb sorpresa i desconfiança a la proliferació de la figura administrativa de la comissió de serveis dins de la gestió dels recursos humans a la UAB. Des de la constitució de la nova JPF, els CAU hem denunciat aquesta situació que considerem un mecanisme de gestió del personal totalment discrecional, i amb el que NO estem d’acord i que, com és previst a la normativa, únicament s’hauria d’utilitzar en casos excepcionals i molt justificats. 

      Llegiu-ne més