Butlletí informatiu novembre 2010 – 29 S: LA VAGA DE LA “SEÑORITA PEPIS”: I ARA, QUÈ?

29 S: LA VAGA DE LA “SEÑORITA PEPIS”: I ARA, QUÈ?

Encara retronen les remors dels eslògans i megàfons de la passada vaga general, i assistim estupefactes a noves sessions negociadores sobre l’aplicació de la Reforma Laboral; entre aquells que ens van cridar a acompanyar-los rere les pancartes i els mateixos que ens culpen de la crisi, alhora que ens espremen per provar d’eixugar el dèficits dels especuladors.


Llegiu-ne més


L’ASSEMBEA DE PAS FUNCIONARI DE LA UAB APROVA LA PLATAFORMA REIVINDICATIVA

 

Un exemple a seguir: el passat 21 d’octubre culminà un procés en el que la Junta sortida de les eleccions del 27 de maig de 2010 ha sintetitzat les propostes de totes les seccions sindicals que la composen, i ha redactat un document inicial que ha estat posat a l’abast de la plantilla del PAS-Funcionari de la UAB, per tal que tots els treballadors poguessin dir la seva, ha recollit la pràctica totalitat de les aportacions rebudes i, finalment, ha sotmès el document resultant a la decisió democràtica d’una assemblea general de tot el PAS-Funcionari de la UAB que l’ha aprovat sense cap vot en contra i per una amplíssima majoria

Llegiu-ne més

CAPÍTOL 6: L’ÚNIC INCREMENT ÉS EL DE LA PRECARIETAT

 

La manca d’estabilitat del personal laboral (contractes d’obra i servei, suport a la recerca…) a la UAB és cada vegada més gran. Podem afirmar que, pràcticament, el nombre de treballadors temporals iguala al personal fix. Hem d’exigir a l’equip de govern de la UAB que freni aquesta política de contractació i millori les condicions de treball d’aquest col·lectiu, començant per l’estabilització  d’un personal amb contracte precari, quan no en frau de llei, i aplicant la claredat i la transparència en les contractacions.


Llegiu-ne més

COMUNICAT DE PREMSA DELS CAU SOBRE L’INCOMPLIMENT DE LA NORMATIVA A LA
SELECCIÓ DEL PAS-LABORAL.

 

La Universitat Autònoma de Barcelona, malgrat les continues peticions de la Secció Sindical dels CAU-iac (UAB), no ha realitzat cap esforç per l’acompliment del concepte “relació de servei” de la Llei 30/92 de 26 de Novembre en els tribunals de selecció del personal no docent laboral (PAS-l). Aquest incompliment genera seriosos dubtes sobre la legalitat, transparència i igualtat d’oportunitat en aquests processos.

Llegiu-ne més

CAPS INTERMITJOS: “LÍDERES O VILLANOS”. Denúncia d’una situació que comença  a ser preocupant

S’està generalitzant un tipus de cap a la Universitat, que actuen amb total impunitat no només contra els membres del seus equips, també contra els interessos de la institució si aquests  es contraposen amb els seus interessos personals. Des d’aquest escrit adreçat a la gerència i a la comunitat universitària, en general, volem reflectir un greu problema de lideratge entre alguns responsables, que està empitjorant les condicions laborals del personal de la Universitat.

Llegiu-ne  més

 

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres: tel. 93 581 1380 // mail: cau@uab.cat // web: http://www.uab.cat/cau

Darrera actualització de dimecres, 24 de novembre de 2010 08:12