Butlletí informatiu febrer 2011 – NEGOCIACIONS DE PLANTILLA DE BIBLIOTEQUES: TOT A PUNT PER A SIGNAR UN ACORD

NEGOCIACIONS DE PLANTILLA DE BIBLIOTEQUES: TOT A PUNT PER A SIGNAR UN ACORD

Després d’un procés negociador etern i sinuós, sembla que tot és a punt per a la signatura d’un acord entre la Gerència i la Junta de PAS-Funcionari, que posi fi a la situació de greuge comparatiu del personal de biblioteques respecte a la resta del PAS-Funcionari, el qual es mantenia des del 2008. Resten per tancar uns petits serrells, i serà l’Assemblea de Treballadors de Biblioteques qui haurà d’acceptar, o no, l’acord.

 Llegiu-ne més

EL JUTGE DETECTA INCORRECCIONS EN EL PROCÉS DE SELECCIÓ A UNA PLAÇA DE LLETRAT,
AL GABINET JURÍDIC DE LA UAB.

 

La sentència, més enllà d’evidenciar les arbitrarietats de la part gerencial en aquest procés de selecció, esdevé una base jurídica per a la definició de categories i especialitats, tant als grups 1, com als grups sense definició, negociant la Relació de Llocs de Treball amb el Comitè d’Empresa

 Llegiu-ne més

SI VOLEM EQUIPS DE TREBALL COMPROMESOS CAL ERADICAR LES ACTITUDS DESPÒTIQUES
D’ALGUNS RESPONSABLES

La deficient gestió d’un equip de treball està dirèctament relacionada amb la pèrdua de qualitat del servei, i amb la limitació dels drets laborals dels seus components.

 Llegiu-ne més

RECORDANT EL CLAUSTRE DEL 16 DE DESEMBRE PASSAT

Obeirà l’Equip de Govern el mandat del Claustre de la UAB en relació als plans d’austeritat? O tiraran pel dret, fent cas omís al màxim òrgan de representació de la Universitat?

Llegiu-ne més

OPOSICIONS A L’ESCALA AUXILIAR ADMINISTRATIVA: COMPROMÍS DE CONVOCATÒRIA
PEL MARÇ

A la reunió negociadora del passat dijous 3 de Febrer, la Gerència es va comprometre a dur a terme la convocatòria de la oposició per al proper mes de Març. Hi ha un principi d’acord entre JPF i Gerència respecte al contingut i requisits, i resta per tancar el nombre de places convocades: la Gerència planteja 40 places, i la JPF demana ampliar aquest nombre.

  Llegiu-ne més