Butlletí informatiu juliol 2011 – “Que los árboles no nos impidan ver el bosque”

“Que los árboles no nos impidan ver el bosque”.

El passat 30 de juny, la comissió d’Economia de la UAB aprovava un document de mesures de contenció de la despesa per a l’any 2011. Pel que fa referència a les mesures pel personal d’administració i serveis, cal indicar que d’una posició inicial de la gerència on es contemplava una possible reducció significativa del nombre d’interins i una congelació total dels processos de selecció, es va passar a una posició menys lesiva pels interessos del PAS en tant que es manté en termes generals l’actual plantilla d’interins i es fa efectiva la totalitat de l’aplicació de l’acord de biblioteques que havia quedat parcialment bloquejat. Els CAU valorem positivament aquesta petita millora però, alhora, ens sentim amb la obligació de manifestar que aquest petit triomf no ens ha d’ocultar la gravetat de les perspectives que es presenten per la UAB i pel PAS a partir de l’1 de gener de 2012.  Llegiu-ne més

 

Continua la mala gestió als Laboratoris de RTV de la Fac. de CC de la Comunicació.

Els laboratoris de Radio i Televisió de la Facultat de CC de la Comunicació, presumptament tancats des de 2006, han continuat funcionant amb assistant teachers –figura de dubtosa contractació -. Ara, recorren al portal INFOJOBS per a seleccionar becaris amb el mateix perfil dels tècnics originals… Fins a on arribaran? Llegiu-ne més

 

 

 

Les beques als SLIPIS: el tarannà de la Gerència i la Instrucció 02/2011

La Gerència prova d’obligar, amb l’Ordre 02/2011, al personal dels SLIPIS a realitzar, sense reconeixement ni retribució, la recollida de la documentació de les beques dels alumnes, incomplint l’Acord del curs passat, i sense adonar-se que el propi Ministerio de Eduación disposa que els tràmits els faran els propis alumnes per via telemàtica. Prepotència o incompetència? Llegiu-ne més

 

 

Els CAU millorem els nostres resultats electorals i continuem creixent, consolidant-nos com a l’alternativa del PAS de les Universitats al sindicalisme institucional.

La Secció sindical dels CAU-iac a la UAB hem obtingut bons resultats en l’últim cicle electoral, tant a la Junta com al Comitè, sumant un total de 14 representants. A aquests resultats s’hi afegeixen també els molt bons resultats dels CAU a les eleccions al Comitè de la UB i de la UPC: creixem i ens consolidem entre el PAS com a l’alternativa. Llegiu-ne més

 

 

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres: tel. 93 581 1380 // mail: cau@uab.cat // web: http://www.uab.cat/cau

 

Darrera actualització de dimecres, 20 de juliol de 2011 11:28