Butlletí informatiu març 2012 – GRÀCIES, COMPANYA

GRÀCIES, COMPANYA

Dèia George Marshall que “la moral és un estat d’ànim. És la tenacitat, la valentia i l’esperança. És la confiança i la lleialtat. És l’esperit d’equip i la determinació”. En aquest article, una companya vol agraïr a una persona el seu compromís malgrat les dificultats, i la seva implicació en la jornada de vaga del propassat 29 de Febrer.

Llegiu-ne més

 

 

ATUREM ELS ACOMIADAMENTS A LA UAB AMB UNITAT I SOLIDARITAT

El CAU de la UAB ha fet molts escrits, articles i valoracions sobre què representa la precarietat a la nostra Universitat. Creiem interessant fer públic aquest article, escrit per una treballadora precària, i finalment acomiadada,   de l’Escola de Postgrau, i què, malauradament, és el reflex del què està succeint arreu. Llegiu-ne més

 

Ressaca de la vaga i la mobilització del 29F: NO ÉS AIXÒ, COMPANYS, NO ÉS AIXÒ

El passat 29 de febrer es va produir la mobilització reivindicativa més important de les Universitats catalanes en els darrers anys. Més de 50.000 persones (estudiants, pas, pdi) ens manifestaren a Barcelona en defensa de la Universitat Pública.
Unes 300 companyes i companys del PAS de la UAB vam fer vaga, seguint la decissió presa per l’Assemblea de Treballadors de la UAB del 24 d febrer. Molts vam anar, també, a manifestar-nos a Barcelona i, encara que ens treuran uns quants bitllets de la pròxima nòmina, creiem que l’esforç ha valgut la pena. No sabem quina significació podem donar de la presència a la manifestació de companys delegats del PAS de CCOO i UGT, ja què, almenys en l’àmbit de la UAB, les seves seccions sindicals van dur a terme actuacions orientades a que la vaga i la mobilització fossin un fracàs, pel que fa referència al col·lectiu del PAS.     Llegiu-ne més

 

ELS CAU-F RESSUSCITEM EL QUINCACAU!!

Fa uns anys el CAU-F teníem un full informatiu que anomenàvem QuinCacau. És ben clar que la situació laboral i social d’avui dia és un bon cacau, i creiem que el PAS-F heu d’estar puntualment informats del que es coy sindicalment a la UAB. Per això pensem que és un bon moment per tal que reneixi QuinCacau. A la vostra disposició teniu la primera entrega d’aquesta segona etapa.

Llegiu-ne més

 

Darrera actualització de dimecres, 14 de març de 2012 13:55