Butlletí informatiu juny 2012 – POSEM PREU A LES RETALLADES

POSEM PREU A LES RETALLADES

Molts de nosaltres no som conscients del que estem “pagant” els treballadors per aquestes retallades. Aquí teniu un petit anàlisi.

Llegiu-ne més

 

 

  “SANCHO PRIMER, EL PONDERAT” PREN POSSESSIÓ DEL SEU CÀRREC

El passat divendres 22 el Doctor Ferràn Sancho va ser investit com a nou Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, finalment sense la presència de cap membre del Govern de la Generalitat.

Llegiu-ne més

 

 

A MEITAT DE CAMÍ: APUNTS PER A UN ANÀLISI DE LA SITUACIÓ A LA JUNTA DE PERSONAL FUNCIONARI

Han passat dos anys des de la constitució de l’actual Junta de PAS funcionari de la UAB (JPF) i creiem que és el moment de fer balanç de la feina feta i de valorar com, el nostre sindicat, els CAU, s’ha posicionat davant de les diferents situacions viscudes al si de la JPF, durant aquest període. Llegiu-ne més

 

 

UNA SENTÈNCIA FAVORABLE AL PERSONAL D’ADMINISTRACIÓ I SERVEIS

El Jutjat de Sabadell ha dictat  sentència favorable a una treballadora de la UAB en la que es reconeix el dret a cobrar, amb caràcter retroactiu, la part corresponent a la reducció de jornada per cura d’un familiar amb alt nivell de dependència. Llegiu-ne més

 

 

 COMIAT A LA RECTORA

Un company dels CAU, adreça aquesta carta a la Rectora sortint, en resposta a la seva missiva d’acomiadament de la mateixa.

Llegiu-ne més

 

 

Darrera actualització de dimarts, 26 de juny de 2012 12:04