Butlletí informatiu febrer 2013 – TRENTA-SET PUNT U.

TRENTA-SET PUNT U.

 

Us convidem a rellegir aquest article, publicat pel 1r de maig del 2012, avui de més actualitat que mai. Els partits de govern segueixen incomplint les seves pròpies lleis per tal de salvar els interessos del neocapitalisme: els antisistemes dels governs, emparats en les actituds violentes, prepotents i repressives, atempten contra els interessos de la majoria, tot intentant imposar els principis de la privatització i el guany especulatiu…

Llegiu-ne més

 


QU È PASSA AMB ELS CONTRACTES DEL CAPÍTOL VI?

 

El jutjat de Sabadell ha considerat improcedents dos acomiadaments denunciats per treballadores de capítol VI de la UAB, en considerar que els seus contractes d’obra i servei es trobaven en situació de frau de llei, ja que havien de ser indefinits.

Llegiu-ne més

 TOT@S CONTRA L’AUGMENT DE JORNADA

 

 

Un comunitat de la Plataforma Capítol VI adverteix que l’augment de jornada posa en risc els llocs de treball de capítol VI. Els CAU considerem que el risc és ampliable a tots els llocs de treball: funcionaris, laborals, de capítol VI ó I. Tots som objectiu de la reducció de despesa dels governs.

Llegiu-ne més

Darrera actualització de dimarts, 5 de febrer de 2013 09:10