Butlletí informatiu octubre 2013 – Després de la crisis només resten les engrunes

I ARA QUÈ? NOMÉS RESTEN LES ENGRUNES?

Estem assistint, per part dels sindicats dits majoritaris, a la renúncia de la defensa de les nostres condicions laborals prèvies a la “la crisi”i, tal i com enfoquen la seva tasca, a la gestió de les engrunes que resten després del naufragi. Aquesta forma de fer es constata a diferents àmbits, estatal, autonòmic, local, i evidentment també a la nostra universitat. Des dels CAU denunciem aquesta situació insistint novament en que no negociarem -i creiem que no s’han de negociar- les retallades de les nostres condicions laborals, ni les engrunes que ens posen sobre la taula. Llegiu-ne més

 

 

INAUGURACIÓ DEL CURS A LA UAB: RES A INAUGURAR, RES A CELEBRAR

El passat dia 13 d’octubre estava previst fer l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2013-2014. Sota aquest lema la PUP (Plataforma per la Universitat Pública), el Comitè d’Empresa del PAS laboral i la Junta de Personal funcionari, van convocar a una assemblea al Rectorat, coincidint amb l’acte d’inauguració, per denunciar les retallades i els acomiadaments. Aquest fet ha estat aprofitat per l’equip de govern per a denunciar les noves retallades previstes pel govern que castiguen les universitats públiques catalanes, tal i com si la cancel·lació de l’acte hagués estat iniciativa de la institució, però és ben clar que, sense les pressions i el posicionament en contra de tota la comunitat universitària, l’acte s’hauria dut a terme amb tota normalitat. Llegiu-ne més

 

 

CAL CONTROLAR ENCARA MÉS AL PAS?

 

Com molts de vosaltres ja sabeu, ens acaben d’instal·lar un nou rellotge de control mitjançant l’empremta digital al Rectorat amb la intenció de generalitzar-ho al conjunt de la UAB. Al voltant d’aquesta iniciativa “tan oportuna” de l’Àrea de Recursos Humans, se’ns acudeixen algunes preguntes i consideracions. Llegiu-ne més

 

 

 

CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES PER UNA ILP SOBRE LA RENDA GARANTIDA CIUTADANA

 

Els CAU de la UAB hem estat recollint signatures en diversos punts del campus per tal de demanar al govern de la Generalitat aquesta Iniciativa Legislativa Popular. Des d’aquest butlletí volem donar les gràcies a la gent que d’una manera u altra està recolzant la campanya en la UAB. Llegiu-ne més

 

 

 

 

SOLIDARITAT AMB EL SINDICATO ANDALUZ DE TRABAJADORES

 

El passat dia 19 de setembre, la Intersindical Alternativa de Catalunya (CATAC, USTEC, CAU, FTC.), va convocar una acte de solidaritat amb el SAT (Sindicato Andaluz de Trabajadores), i en contra de la repressió sindical. Llegiu-ne més

 

 

 

 
Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres: tel. 93 581 1380 // mail: cau@uab.cat // web: http://www.uab.cat/cau

Darrera actualització de dimecres, 16 d’octubre de 2013 09:19