Butlletí informatiu abril 2014 – EL NOU MODEL DE CÀRRECS A LA UAB

EL NOU MODEL DE CÀRRECS A LA UAB

El passat dimecres 5/03/2014, a la sessió del Consell de Govern, es va aprovar l’anomenat Model de Càrrecs, per 32 vots a favor, 2 en contra i 5 abstencions, deixant ben clar que el repartiment del pressupost pot ser tan arbitrari com es vulgui, en funció de a qui beneficiï. Llegiu-ne més

 

 

 

 

HORES, EXTRES I ACORDADES

Donat que, aquestes darreres setmanes s’han detectat diferents casos de dubtes i conflictes derivats del desconeixement de la normativa relacionada amb l’aplicació de les hores extres i ‘acordades’, us fem arribar la resolució de gerència sobre les hores extres del PAS, del 21/02/2012 Llegiu-ne més

 

 

 

 

SEGUEIXEN ESPECULANT AMB EL NOSTRE SOU

A voltes amb les retribucions i el VIè Conveni, i entre informacions creuades entre la gerència i la resta de signants del Conveni, sobre el pas de tres a dues pagues extraordinàries, el PAS estem assistint a un espectacle ben curiós. Llegiu-ne més

 

 

 

6 DE MARÇ DE 2014: UN DIA DE LES DONES TREBALLADORES

El passat dijous 6 de març, un grup de membres de la plantilla del PAS i PDI de la UAB ens vàrem reunir per a escoltar la xerrada de la Bea i la Zaida, membres del Comitè d’Empresa de Panrico, en vaga desde el 13 d’octubre. Llegiu-ne més

 

 

 

 

CARTA OBERTA DELS COMPANYS DE CIÈNCIES I BIOCIÈNCIES

Uns companys del torn de tarda dels SLIPIs de Ciències i Biociències, i del servei de vigilància de l’Edifici C, ens fan arribar aquesta carta oberta, que volem compartir amb vosaltres. Llegiu-ne més

 

 

 

 

Darrera actualització de dimecres, 21 de maig de 2014 11:25