Butlletí informatiu juliol 2014 – POSADA EN MARXA DEL PROJECTE CLAU DE LA GERÈNCIA. CANVIS ORGANITZATIUS A LA UAB: MILLORA O RISC PEL PAS?

POSADA EN MARXA DEL PROJECTE CLAU DE LA GERÈNCIA. CANVIS ORGANITZATIUS A LA UAB: MILLORA O RISC PEL PAS?

El campus de Sabadell és el primer Centre on s’inicia aquest nou model organitzatiu que pretén implementar la Gerència, però arran de les primeres dades que tenim, des de elsl CAU ens plantegem si aquest nou model és una millora o un risc pel PASLlegiu-ne més

 

 

 

INICIATIVES DE MILLORA. LES MILLORS INICIATIVES PER AL PAS

Com ja sabeu la JPF i el comitè van signar un acord per a l’elaboració d’un programa d’iniciatives de millora per al PAS que entraria en vigor aquest 2014. El 30/5/14 la vicegerència d’Organització va trametre a tot el PAS inscrit al programa un correu electrònic en el qual explicava que el formulari on s’han d’indicar les iniciatives de millora estarà disponible fins al 30/9/14. Aquestes iniciatives poden ser presentades de forma individual o col·lectiva. Des dels CAU creiem que estem davant d’una oportunitat de fer-li arribar a la gerència tota una sèrie d’iniciatives de millora que tinguin relació directa amb les nostres condicions laborals. Es per això que us adjuntem una relació inicial de 10 temes en els que creiem que es podrien presentar iniciatives de millora.  Llegiu-ne més

 

 

COMUNICAT DE LES COMPANYES I COMPANYS DE LA ‘PLATAFORMA DEL CAPÍTOL VI’
Les companyes i companys de la ‘Plataforma del Capítol VI’ ens demanen que fem difusió d’aquest comunicat entre la resta de col·lectius. Llegiu-ne més

 

 

 

 

 

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres: tel. 93 581 1380 // mail: cau@uab.cat // web: http://www.uab.cat/cau