Revista electrònica Quincacau novembre 2015 – CONVOCATÒRIES A ESCALES DE FUNCIONARIS

CONVOCATÒRIES A ESCALES DE FUNCIONARIS

Per fi, el reconeixement professional del funcionaris està en bon camí. El procés, com bé sabeu, ha estat llarg i ple d’entrebancs. Ara caldrà estar alerta en la transparència dels processos que es posaran en marxa. Confiem arribar també a un acord satisfactori en la convocatòria d’oposicions a l’escala Auxiliar Administrativa. Finalment i després de quasi un any de negociació, a la Comissió Negociadora del proppassat 26/10/15, la JPF ha arribat a un principi d’acord amb la Gerència per tal de fer oposicions internes a les escales tècnica, gestió i administrativa i a la vegada convocar a trasllat i/o promoció les places vacants d’aquestes escales. Però anem a pams escala a escala    Llegiu-ne més

 

SELECCIÓ DE PERSONAL: MERITOCRÀCIA O PSEUDONEPOTISME

Els processos selectius han de garantir la igualtat d’oportunitats dels treballadors  en l’accés a qualsevol plaça de la UAB. Aquesta premissa és qüestiona  massa sovint i en última instància perjudica a tots les parts doncs provoca la  pèrdua de confiança envers la institució i els òrgans que la gestionen.   Llegiu-ne més

 

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres: tel. 93 581 1380 // mail: cau@uab.cat // web: http://www.uab.cat/cau

Darrera actualització de dimecres, 4 de novembre de 2015 12:18