Revista electrònica Quincacau desembre 2015 – INTERSINDICAL ALTERNATIVA: SUPORT EXPLÍCIT ALS 27 IMPUTATS DE LA UAB

INTERSINDICAL ALTERNATIVA: SUPORT EXPLÍCIT ALS 27 IMPUTATS DE LA UAB

El 19 de Novembre, Luís Blanco, portaveu de la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) va participar en l’acte-roda de premsa d’inici de campanya de suport a les 27 persones imputades per la repressió de l’equip de govern de la UAB a les mobilitzacions de la primavera de 2013.

Llegiu-ne més


EL TTIP QUE VE

El TTIP, o “Associació Transatlàntica per el Comerç i la Inversió” és un tractat que s’està negociant entre EEUU i la Unió Europea. En cas que s’aprovi tindrà una forta repercussió en 820 milions de persones, afectant en la seva protecció com a consumidors i treballadors, al sistema sanitari, educatiu, cultural, i en el medi ambient.

Llegiu-ne més

 

EL CONFLICTE COL·LECTIU DE LES PERSONES DEL CAPÍTOL VI: CRÒNICA D’UNA MARATÓ

Les companyes de la ‘Plataforma de les persones del Capítol VI de la UAB’, ens fan a mans un resum de l’evolució del seu conflicte, fins a la vista, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que va tenir lloc el passat 2 de Desembre.

Llegiu-ne més

 

CALENDARI LABORAL 2016: MOMENT DE REIVINDICAR LA JORNADA LABORAL DE 35 h. SETMANALS

D’ençà que se’ns va aplicar la gegantina retallada d’obligar-nos a treballar 30 minuts més per jornada sense cap contraprestació, sempre hem defensat que la voluntat de retornar a l’horari pel qual havíem estat contractats (35 hores setmanals, 1462 annuals) era clàrament política. Amb aquest article, us volem mostrar un seguit d’exemples on podem veure com, mentre l’equip de govern de la UAB s’entesta a no bellugar-se de la literalitat que els beneficia, d’altres administracions no han dubtat a ajudar el seu personal a paliar les retallades.
Llegiu-ne més