Revista electrònica Quincacau gener 2016 – MOCIÓ DE CENSURA? EL CLAUSTRE REBUTJA L’INFORME DEL RECTOR

MOCIÓ DE CENSURA? EL CLAUSTRE REBUTJA L’INFORME DEL RECTOR

El claustre va votar en contra de l’informe del rector (Línies generals de la política de la universitat) presentat a la sessió del Claustre del passat 17 de desembre. Aquesta  votació significa la desautorització de la majoria del Claustre a la política executada per Ferran Sancho i el seu equip durant el passat 2015, i deixa a l’actual govern de la UAB pràcticament sense suport dins del Campus. L’informe va rebre 67 vots en contra, 13 abstencions i tant sols el suport de 53 membres del Claustre. Llegiu-ne més

 

 
CLAUSTRE: UAB I ISRAEL. Notes d’un claustral del PAS

​​Com a membre del Claustre de la UAB llegeixo amb esgarrifança la carta “UAB i Israel” que en Gabriel Masfurroll, president del Consell Social de la UAB, ha publicat a “La Vanguardia” del 18/1/16. Masfurroll sembla posar en dubte la legitimitat democràtica del Claustre de la UAB, màxima institució representativa de la universitat, per la seva discrepància amb un acord debatut i votat a la sessió del 17 de desembre d’aquest. Cal recordar que el Claustre és un òrgan de representació electe, per i entre els membres de la comunitat universitària, mentre que, la presidència del Consell Social és anomenada des del govern de les comunitats autònomes…   Llegiu-ne més

 

 

NOU SOTRAC, NOVA ASSEMBLEA!

Les companyes de la ‘Plataforma del Capítol VI’, ens demanen que fem difussió d’aquest comunicat, el qual inclou la convocatòria d’una assemblea, el proper 26 de gener, a les 13:30, a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret (B2-125).

Llegiu-ne més