Revista electrònica Quincacau febrer 2016 – REORDENACIÓ D’ESTRUCTURES

REORDENACIÓ D’ESTRUCTURES, ARA O MAI?

Per a alguns membres de l’actual equip de govern, un dels programes estrella del seu mandat era la reordenació d’estructures del PAS. Estem a tres messos del final del mandat i de les eleccions a rector/a i no està gens clar quin serà el futur d’aquest programa  Llegiu-ne més

 


PROGRAMA D’INICIATIVES DE MILLORA: UNA ESTRATÈGIA DE COMPENSACIÓ LABORAL POC EFICIENT.

No oblidem que la motivació d’un treballador no únicament depèn del sou sinó de programes de compensació laboral que facilitin la seva conciliació. Després de l’aplicació de la llei de mesures econòmiques de la Generalitat, la conciliació dels treballadors de la UAB s’ha vist molt perjudicada  Llegiu-ne més

 

 


COM COMBATRE EL RESSENTIMENT QUE PROVOQUEN ELS LIDERATGES TÒXICS A LA UAB.

La importància de saber actuar davant d’aquest mal no ha d’eximir a l’equip gerencial de la seva responsabilitat respecte el dany que aquests líders provoquen al PAS. Tot seguit, i amb el seu permís, publiquem aquest text que una persona del PAS ens ha fet arribar a la secció sindical.

Llegiu-ne més

 

 

 

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres: tel. 93 581 1380 // mail: cau@uab.cat // web: http://www.uab.cat/cau

Darrera actualització de dijous, 11 de febrer de 2016 08:24