Revista electrònica Quincacau març 2016 – LA UAB GARANTEIX ELS DRETS DELS ASSETJADORS SEXUALS


LA UAB GARANTEIX ELS DRETS DELS ASSETJADORS SEXUALS.

El passat dijous 17 de març el Consell de Govern va aprovar, al tercer intent i sense negociació, un protocol que prima la defensa dels drets dels pressumptes assetjadors per sobre dels de les seves víctimes.. Llegiu-ne més

 

 

L’ESCOLA D’ENGINYERIA NO ES POT FER EL ‘MARIANO’.

Passat un any del tancament de l’avaluació de riscs psicosocials de l’Escola d’Enginyeria, la UAB no ha fet res per a implementar les mesures que han de corregir les deficiències detectades: incomplint els terminis, les resolucions de la Inspecció de Treball, la llei de prevenció de riscos laborals…  Llegiu-ne més

 
Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres: tel. 93 581 1380 // mail: cau@uab.cat // web: http://www.uab.cat/cau

Darrera actualització de dijous, 17 de març de 2016 12:11