Revista electrònica Quincacau abril 2016 – contractació de reforços

 

ARRIBEN ELS REFORÇOS!!!

La JPF ha arribat a un principi d’acord amb la gerència per a la convocatòria pública per a contractar reforços de l’escala auxiliar administrativa. El procés tindrá lloc el proper mes de maig
Llegiu-ne més

 

 

UAB: TANCAT PER VACANCES DEL 4 AL 24 D’AGOST

El passat 29 de febrer va tenir lloc una assemblea per aprovar l’Acord d’Estabilització. A proposta dels CAU es va convocar a tot el col·lectiu del Personal Laboral, doncs entenem que aquest acord no afecta només al personal pendent d’estabilització. Us en fem cinc cèntims del nostre parer, tot i acceptar, com no podria ser d’una altra manera, la voluntat de l’assemblea.    Llegiu-ne més

 

 

LOS RIESGOS PSICOSOCIALES. ESE MAL SILENCIOSO QUE DESTRUYE PERSONAS.

Os queremos hacer llegar un testimonio: “¿Porqué no se actúa e investigan con más rapides? El deterioro físico, mental y en la autoestima de los trabajadores, por estar expuestos a este tipo de riesgos, afecta, y perdura en el tiempo, en su esfera personal, laboral, familiar y social.  Llegiu-ne més

 


NAZIS A LA UAB: DUES PERSONES FERIDES.

Agència Catalana de notícies; 22/04/2016: “Un agent de paisà dles Mossos d’Esquadra i un vigilant privat han acabat ferits per l’impacte d’una ampolla aquest migdia a la Universitat Autònoma de Barcelona en els avalots que ha causat la irrupció al campus d’una quinzena de neonazis”. Des de la Secció sindical dels CAU-Iac lamentem aquest incident que ha acabat amb persones ferides. Volem mostrar la nostra solidaritat amb les víctimes, i reflexionem entorn aquests fets.  Llegiu-ne més

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres: tel. 93 581 1380 // mail: cau@uab.cat // web: http://www.uab.cat/cau

Darrera actualització de dimarts, 17 de maig de 2016 08:02