Revista electrònica Quincacau maig 2016 – ELECCIONS RECTORAT: PER UN CANVI DE DIRECCIÓ

ELECCIONS RECTORAT: PER UN CANVI DE DIRECCIÓ.

Els CAU-Iac ens hem situat en clara oposició a l’actual equip de Govern. És per això que, com és natural, ens posicionem a favor d’un clar canvi de direcció en la gestió de govern de la nostra universitat.
Llegiu-ne més

 

“NO SON MOLINOS, SANCHO, SON DIPUTADOS”. SANCHO «EL PONDERADO» ARREMET CONTRA ELS MOLINS DEL PARLAMENT.

Fa pocs dies els diputats del Parlament de Catalunya varen rebre aquesta carta que us enllacem, en Ferran Sancho, rector de la UAB els hi va adreçar, i la volem fer pública pel seguit de despropòsits i per la mala imatge que dona de la figura del nostre rector.
Llegiu-ne més

 

COMISSIONS DE SERVEI, ENCÀRRECS DE FUNCIONS: ‘LO QUE MAL EMPIEZA, MAL ACABA’.

El jutjat contenciós administratiu No 17 de Barcelona, a la seva sentència 169/2016 (la qual us adjuntem), entre d’altres, declara la nulitat de tots els nomenaments de comissions de serveis i encàrrecs de funcions efectuats per la Universtat de Barcelona. La sentència és fruit de la demanda interposada per la Junta de Pas de la UB el passat 17/12/14.  Llegiu-ne més

 

 

El Vè Congres de CATAC-IAC, celebrat els 6, 7 i 8 de maig a Calella, escull Assumpta Barbens com a Secretària General de la organització. Barbens
esdevé, així, la primera dona escollida com a màxima responsable d’un gran sindicat a Catalunya.

Llegiu-ne més

 

 

 

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres: tel. 93 581 1380 // mail: cau@uab.cat // web: http://www.uab.cat/cau

Darrera actualització de dimecres, 18 de maig de 2016 08:39