Butlletí informatiu 24 novembre 2016 – 35 HORES PER A REPARTIR EL TREBALL.

Koki Gassiot un dels 27 i més, com tot@s nosaltres…

El fiscal demana 325 anys de presó per vint-i-set persones encausades en l’entorn d’unes mobilitzacions pacífiques en defensa de la universitat pública. Assistim, doncs, a un judici polític, al més pur estil dels oblidats Tribunales de Orden Público… Llegiu-ne més

 

 

35 HORES PER A REPARTIR EL TREBALL.

A l’Autònoma tornem a parlar de jornada i tornem a parla de formació, grups de millora, teletreball.. La sensació és de cosa viscuda. Ja ho vam passar, tot això. Tornem a ser al mateix punt? Hauríem d’abordar el tema de la jornada des de la perspectiva del repartiment del treball. Com és possible que, amb les taxes d’atur més elevades de la UE, donem per bo que ens incrementin la jornada…  Llegiu-ne més

 

LA LLUITA CONTRA ELS RISCOS PSICOSOCIALS HA DE SER UNA PRIORITAT INSTITUCIONAL.

Tot i existir una normativa legal en aquest àmbit, a la UAB cal imposar criteris i protocols d’actuació per a prevenir-los i combatre’ls. Els lideratges ‘saludables’ acostumen a generar equips de treball cohesionats, i una millor qualitat en els serveis que presten als seus usuaris.  Llegiu-ne més

 

 

SITUACIONS GREUS SOBREVINGUDES: CAL TRACTAR-LES AMB SENSIBILITAT I CERCAR SOLUCIONS ESPECÍFIQUES PER AL PERSONAL

No és suficient acomplir la normativa legal vigent en matèria de permisos i llicències. Quan hi ha situacions d’extrema gravetat, degudament justificades, cal que la institució posi en marxa mecanismes excepcionals per tractar d’ajudar i acompanyar a les persones que les estant patint.  Llegiu-ne més

 
Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres: tel. 93 581 138  0 // mail: cau@uab.cat // web: http://www.uab.cat/cau

Darrera actualització de dijous, 24 de novembre de 2016 11:01