Butlletí informatiu novembre 2016 – COMUNICAT Koki Gassiot un dels 27 i més, com tot@s nosaltres…

 COMUNICAT  Koki Gassiot un dels 27 i més, com tot@s nosaltres…

El fiscal demana 325 anys de presó per vint-i-set persones encausades en l’entorn d’unes mobilitzacions pacífiques en defensa de la universitat pública. Assistim, doncs, a un judici polític, al més pur estil dels oblidats Tribunales de Orden Público… Llegiu-ne més

                                                   

 

 

3 i 4 N! CLAUSTRE: entesa, diàleg i confluència. Comença la votació.

Avui i demà, 3 i 4 de novembre, es podrà realitzar el procés de votacions electròniques via web per a escollir la representació de la comunitat universitària al Claustre de la UAB. Com sabeu, els CAU presentem candidatura al sector D (PAS), amb la voluntat de lliure representació de la comunitat, recuperació dels drets furtats, i treball en base a la negociació col·lectiva. Llegiu-ne més

 

P ACÍFICA vs POC A POC

L’any 2012 el Govern de la Generalitat va imposar una de les retallades més injusticiades: l’increment de la jornada a 37,5 h. setmanals, retallada contra la qual ens vam mobilitzar fortament. Des de llavors s’han negociat diverses iniciatives per a paliar aquesta injustícia, però potser és l’hora de dir prou, i tornar a fer les hores per a les quals ens havien contractat. Ara, tot just quan es negocia el calendari de 2017, us fem una sèrie de consideracions. Llegiu-ne més

 

LA RESPONSABILITAT DEL PERSONAL DE TARDA SOTA LA LUPA DEL NOU EQUIP

Tot un seguit de reflexions sobre l’històric greuge comparatiu que el personal de tarda de la UAB pateix, enfocat en l’àrea de la responsabilitat. Llegiu-ne més


 

RISCS PSICOSOCIALS: QUELCOM PRIORITARI!!!

Els RPS (Riscs Psicosocials) s’estan convertint en una plaga entre els riscs laborals que afecten les persones de l’administració pública. Les conseqüències son gravíssimes. El compromís d’eradicació ha de ser una prioritat compartida: institucional, gerencial, col·lectiva i personal. La UAB no pot deixar espai a la discriminació, l’autoritarisme, l’arbitrarietat i el menysteniment. Llegiu-ne més

 

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres: tel. 93 581 1380 // mail: cau@uab.cat // web: http://www.uab.cat/cau

Darrera actualització de dijous, 3 de novembre de 2016 09:37