Butlletí informatiu desembre 2016 – COBRAMENT DEL PLUS CAMPUS: CREDIBILITAT ZERO!

COMUNICAT

Koki Gassiot un dels 27 i més, com tot@s nosaltres…

El fiscal demana 325 anys de presó per vint-i-set persones encausades en l’entorn d’unes mobilitzacions pacífiques en defensa de la universitat pública. Assistim, doncs, a un judici polític, al més pur estil dels oblidats Tribunales de Orden Público… Llegiu-ne més


 

COBRAMENT DEL PLUS CAMPUS: CREDIBILITAT ZERO!

Ja hem pogut saber quina és la proposta de la Gerència per a satisfer el pagament del Plus Campus. En dues paraules: TOTALMENT INADMISIBLE. Llegiu-ne més

 

 

LA DESMEMÒRIA: CALENDARI LABORAL, RECUPERAR UN DRET SENSE PERDRE UNS ALTRES

A voltes de nou amb la negociació (la no-negociació) del calendari laboral, cal prendre perspectiva sobre l’evolució de tants i tants drets que hem anat perdent des de que l’estament dominant va decidir que la res pública seria qui hauria de pagar els efectes de la crisi. Llegiu-ne més

 

 

ARBITER COMPROMISSARIUS

La UAB, com a institució, no pot ser jutge i part d’una problemática creada per ella mateixa, com és la judicialització de la política universitària. La UAB ha de corregir els seus errors i retirar qualsevol acció judicial relacionada amb les mobilitzacions de la primavera de 2013, inclosa la civil. Si cal una mediació, ha de ser la de “quan i com” a la implementació de les mocions aprovades al Claustre del 21 i 22 de març del 2013. Llegiu-ne més

 

UNA ALTRA MANERA DE FER… EL MATEIX!

Ara per ara, malgrat alguns canvis estètics, el nou equip de govern de la UAB, “una altra manera de fer”, representa tan sols una forma més amable de fer el mateix, i no pas la renovació i el canvi institucional que desitjàvem Llegiu-ne més

 

 

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres: tel. 93 581 1380 // mail: cau@uab.cat // web: http://www.uab.cat/cau

Darrera actualització de dimecres, 14 de desembre de 2016 12:00