Butlletí informatiu març 2017 – LA DESMOBILITZACIÓ DEL PAS COM A ARMA SINDICAL

Koki Gassiot un dels 27 i més, com tot@s nosaltres…

El fiscal demana 325 anys de presó per vint-i-set persones encausades en l’entorn d’unes mobilitzacions pacífiques en defensa de la universitat pública. Assistim, doncs, a un judici polític, al més pur estil dels oblidats Tribunales de Orden Público…  Llegiu-ne més

 

LA DESMOBILITZACIÓ DEL PAS COM A ARMA SINDICAL

Hom ha pogut constatar com les persones treballadores han evidenciat un clar procés de desmobilització en dues direccions: la majoria treballadora no reclama els seus drets i s’acontenta amb les engrunes d’unes negociacions d’’uns sindicats que, alhora, fan ús d’aquesta mateixa desmobilització per a teixir xarxes clientelars. Llegiu-ne més

 

APLICACIÓ DE LES SENTÈNCIES: Els CAU-Iac es reuneixen amb la Direcció General d’Universitats

Els CAU-Iac es reuneixen amb el director de la DGU per a tractar de l’aplicació de les últimes sentències relatives a aspectes salarials. No existeix, per part de la DGU, cap obstrucció a la seva implementació. L’aplicació de les sentències correspon a la voluntat de la UAB. Llegiu-ne més

 

 

VAMOS A PEOR: TRABAJAMOS MÁS, COBRAMOS MENOS Y… ¿ahora qué se han inventado?

Un repaso sobre todos los recortes que han recaído en el PAS en los últimos años, y una demostración de la paradoja de los equilibrios para poder llevar a cabo la conciliación, ejemplificada en los parches del Calendario Laboral de 2017. Llegiu-ne més

 

 

UNA NOVA SENTÈNCIA GUANYADA: una altra prova que no ens hem de conformar amb les engrunes de la negociació.

Com ja s’ha vist, sovint són els procediments judicials els que tenen la darrera paraula, Ha hagut de ser, de nou, el Tribunal Suprem qui dictamini que, efectivament, els CAU-Iac teníem raó en la nostra demanda en relació a la reducció de las pagues extres de 2013 y 2014. Aviat sol·licitarem una reunió amb la Gerència de la UAB per a concretar la data en la què es farà efectiu el cobrament per a tot el personal al qual li van aplicar aquesta retallada  Llegiu-ne més

 

VERGONYA, CAVALLERS, VERGONYA

Una persona treballadora de la UAB, pertanyent al col·lectiu del Capítol VI, ens fa a mans aquesta reflexió entorn el Plus Campus, la qual volem compartir amb vosaltres  Llegiu-ne més

 

 

Darrera actualització de dilluns, 6 de març de 2017 11:24