Revista electrònica Quincacau Abril 2017 – 1.088.915€ de pèrdua de la nostra massa salarial?

1.088.915€ de pèrdua de la nostra massa salarial?

El “Projecte de millora de servei” que intentava compensar la imposició de les 37,5 hores setmanals pot significar una despesa de 1.088.915€ de despesa de formació, que forma part de la massa salarial del PAS

Llegiu-ne més

 

 

UN BON ACORD? UNA ‘ARTIMAÑA’? FINS QUAN EL MERCADEIG?Ens fan arribar unes reflexions oportunes sobre la passada assemblea conjunta del Pas F i Laboral, i sobre la vinculació de determinats acords al Calendari Laboral.
Llegiu-ne més

 

 

Els drets laborals i salarials han de ser comuns per a tota la plantilla de la UAB. Defensar-los des de la perspectiva solidària és la base de la construcció sindical.

La passada tardor els jutjats varen donar la raó a la demanda presentada des dels CAU-IAC per a que el personal laboral de “capítol 1” seguís cobrant el plus campus, que se’ns va retirar injustament amb l’aplicació de les retallades, i obliga a l’empresa al pagament dels endarreriments no abonats des del 2012.

Llegiu-ne més

 

Els jubilats son a les portes??

Els jubilats son a les portes?? El CAU-IAC de la UAB volem mostrar el nostre suport cap als ex-PAS que encara no han cobrat els endarreriments salarials.

Llegiu-ne més

 

 

Darrera actualització de divendres, 7 d’abril de 2017 08:06