Revista electrònica Quincacau Desembre 2017 – CLAUSTRE 22N: IRREGULAR…

 

CLAUSTRE 22N: IRREGULAR…

La mesa del Claustre veta les propostes de resolució presentades per un grup de 21 claustrals relatives a la repressió política, la involució democràtica i el 155. S’aprova el model de dedicació docent. Els claustrals dels CAU fan una intervenció crítica a la política de l’equip de govern.

Llegiu-ne més

 

USTEC-STEs (IAC): EL XIè CONGRÉS GENERA MANIFEST UNITARI DELS SINDICATS CONVIDATS

 El sindicats convidats al congrés de la USTEC-STEs (IAC) signen un manifest conjunt on rebutgen l’aplicació del 155, la intervenció de la Generalitat i els empresonament. Els sindicats mostren el seu suport incondicional a la Comunitat Educativa, al model d’escola catalana i al model d’immersió lingüística.

Llegiu-ne més

 

FES VAGA… I NO ET JUSTIFIQUIS!!!!

Son les persones que no secunden una vaga les que han de justificar el dia laborable, en cap cas a l’inrevés: si fas vaga, no has de justificar RES!!

Llegiu-ne més

 

 

 

 

CONEIXEMENT I NO ACTUACIÓ IMPLICA RESPONSABILITAT DEL DANY

L’empresa és responsable dels danys ocasionats per sofrir una situació de mal ambient a la feina i no prendre mesures. La sentència condemna, a l’empresa denunciada, a pagar 101.046 €. Això és d’aplicació general tant en empresa privada com pública.

Llegiu-ne més