Art-1 butlletí electrònic febrer 2010 – VOLEM MILLORAR LA COMUNICACIÓ AMB TOTS VOSALTRES

VOLEM MILLORAR LA COMUNICACIÓ AMB TOTS VOSALTRES

Teniu a la vostra disposició el nostre web, butlletí, telèfon, e-mail i local sindical

Els CAU creiem que és molt important la participació  dels treballadors/es en l’àmbit de les relacions laborals i en les qüestions sindicals. Entre d’altres, per a fer possible aquesta participació és important l’accés a la informació i el tenir canals de participació. Es per això que des dels CAU estem fent un esforç en aquesta línia i posem a la vostra disposició:

  1. la nostra web, que hem actualitzat i que volem que sigui un lloc d’informació, de trobada i d’interacció sindical. L’adreça és http://cau.uab.cat
  2. el nostre butlletí que també hem renovat i l’hem reconvertit al format electrònic al qual ens podeu fer arribar les vostres aportacions (articles, opinions, etc..)
  3. el nostre local  sindical (situat a la planta soterrani del rectorat porta A/-124) al que ens podeu adreçar qualsevol consulta, informació, opinió etc. Us podrem atendre personalment els dilluns i dimecres de 15 a 16,30h. i els dimarts i dijous de 12 a 14h. També ens podeu telefonar en aquests horaris a l’extensió 1380 o comunicar-vos amb nosaltres via correu electrònic cau@uab.cat quan ho creieu convenient.

La participació sindical és cosa de tots. Des dels CAU treballem per a que sigui més visible i palpable. Ens vols acompanyar?

 

 

 

Darrera actualització de divendres, 29 de gener de 2010 08:13