Art-3 butlletí electrònic abril 2014 – SEGUEIXEN ESPECULANT AMB EL NOSTRE SOU

SEGUEIXEN ESPECULANT AMB EL NOSTRE SOU

A voltes amb les retribucions i el VIè Conveni, i entre informacions creuades entre les gerències i la resta de signants del conveni, el PAS estem assistint a un espectacle ben curiós.

El passat dia 26 de febrer vàrem rebre un correu adreçat a tot el PAS, per part del gerent de la UAB, sobre l’aplicació de mesures econòmiques que afectaven al PAS, i, pel que fa al personal laboral d’aquesta Universitat, ens informava de que, d’acord amb el que estableix l’article 41 del VI Conveni Col·lectiu, el personal laboral passava de tenir tres pagues extraordinàries a tenir-ne dues, la 3ª paga quedaria repartida en la nominativa de cada mes a partir de febrer d’aquest any, i, per tant, podíem consultar-ho a l’apartat corresponent del Servei de Nòmines, en el qual es deia que s’aplica el canvi retributiu de 15 a 14 pagues amb efectes 01 de gener 2014.

En canvi no especificava quan es farà efectiva la part proporcional dels quatre mesos de l’any passat (de setembre a desembre).

Alguns correus de les seccions sindicals d’UGT i de CC.OO. (signants del VI Conveni) feien menció al fet del repartiment de la 13ª paga en la nominativa de cada mes, però, cap correu d’aquestes seccions sindicals informaven de quan ens pagarien aquesta part proporcional.

Davant aquestes circumstàncies creiem convenient demanar explicacions tant al gerent com als signants del Conveni.

Darrera actualització de dimarts, 1 d’abril de 2014 10:00