Art-2 butlletí electrònic juny 2012 – Sancho Primer el Ponderat pren possessió del seu ponderat càrrec

 

El passat divendres 22 el Doctor Ferràn Sancho va ser investit com a nou Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, finalment sense la presència de cap membre del govern de la Generalitat.

 

El passat divendres 22 el Doctor Ferràn Sancho va ser investit com a nou Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, finalment sense la presència de cap membre del govern de la Generalitat. En el seu primer acte institucional va haver de sentir el descontent de centenars de treballadores, treballadors i estudiants, i va ser escortat per diversos mossos d’esquadra de paisà, la presència dels quals és ja quelcom més que habitual.

Tot sembla indicar que l’acte, en sí, va ser poca cosa més que una actuació de cara a la galeria, car la signatura de la seva investidura ja havia tingut lloc, a Barcelona, a la Casa de Convalescència, tot fugint de les convocatòries dels organismes unitaris en contra de la presència de membres del Govern de la Generalitat al campus.

Esperem que la ponderació del nou Rector de la UAB tingui un tarannà diferent al que tot just acaben d’expressar en l’article de la revista de la UAB. En contraposició a tal article, us convidem a llegir el que publiquen a Setmanari Directe.

 

 

 

 

 

Darrera actualització de dimarts, 26 de juny de 2012 10:23