Art-4 butlletí electrònic maig 2014 – INFORMACIONS DIVERSES – PRESENTACIÓ D’UNA MOCIÓ AL CLAUSTRE

INFORMACIONS DIVERSES

PRESENTACIÓ D’UNA MOCIÓ AL CLAUSTRE

Hem recollit les signatures necessàries perquè en el proper Claustre General de la UAB es discuteixi i es sotmeti a votació una moció que diu: “Claustre de la UAB es manifesti a favor de que insti a l’Equip de Govern a que, vista la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya referent a l’anomenada ‘part fixa del plus campus’, es procedeixi a fer el pagament d’aquest concepte a tots els membres del PAS de la UAB.” Aquesta moció ha estat acceptada per la mesa del Claustre i el proper dia 22 de maig es discutirà i es votarà.

ELS CAU HEM GUANYAT UNA ALTRA SENTÈNCIA DE RECLAMACIÓ DEL DESCOMPTE DEL 5% QUE LA UAB ENS VA APLICAR SOBRE LA TOTALITAT DE LES PAGUES EXTRES

A l’any 2011, com a conseqüència de la retallada del 5% sobre el sou del personal vinculat a les administracions públiques, arreu de l’estat es van fer múltiples reclamacions sobre aquesta retallada. Els CAU-IAC també la vam fer, hem de dir que totes les sentències van sortir en contra dels interessos dels treballadors; és a dir, es va donar la raó al govern. Els CAU de cadascuna de les universitats vam fer, a més a més, una reclamació de quantitat sobre la part meritada de les pagues extres, ja que com sempre ens ho van descomptar tot i, ara el jutjat de Sabadell, ens ha donat la raó. Prèviament ho vam fer públic a tot el personal per que ho podia reclamar (PAS laboral), les reclamacions havien de ser nominals i per la quantitat que cadascú de nosaltres cobrava. Hem de dir que poca gent va fer la reclamació final, però encara que hem estat pocs els que ho hem fet, ens han donat la raó. Esperem que la UAB compleixi amb les sentències, de fet ja ho hauria d’haver previst abans de fer el descompte, però com sempre són molt ràpids a descomptar i sords quan han de tornar; la quantitat no és gran cosa, però al menys hem de reclamar tots els robatoris que ens fan. Els CAU reclamarem que aquests imports de les pagues extres es retornin a tot el personal de la UAB que els hi van treure en el seu dia.

Això mateix succeeix amb la part del plus menjador que ens vam descomptar, ho vam fer a any complert i no el què s’ha de meritar.
La UAB, seguint la decisió presa per l’Equip de Govern (el mateix que s’omple la boca dient que no vol aplicar les retallades), presentarà recurs!

 

Darrera actualització de dimarts, 20 de maig de 2014 11:17