Art-4 butlletí electrònic març 2011 – Ara s’es CAU, el nou blog dels CAU

Ara s’es CAU, el nou blog dels CAU

Els CAU fan pública la creació d’un blog amb l’objectiu de recollir opinions i fomentar la participació del PAS de la UAB.

http://arasescau.wordpress.com és el nom del nou blog participatiu que els CAU-iac varen fer públic el passat 2 de febrer. Aquest espai web te com a objectiu fomentar la participació posant a disposició de les treballadores i treballadors del PAS de la UAB un espai on publicar propostes, aportacions, crítiques i comentaris, a l’entorn de les relacions laborals, per a fomentar el projecte de sindicalismes alternatiu i assembleari.

Pels CAU-iac només amb la implicació de totes i tots tirarem endavant un projecte prou engrescador com per esdevenir una alternativa real. Aquest espai es presenta amb la pretensió d’esdevenir un lloc d’intercanvi d’idees, on totes les veus siguin escoltades.

El primer article dels CAU-iac publicat en el blog és crític amb la CEOE, el govern i els grans sindicats per la seva política de pacte per la retallada social. Per a contrarrestar aquesta política els CAU-iac proposen l’increment de la implicació dels treballadors/es en la defensa dels seus drets, fugint del “sindicalisme professional”. El segón article (publicat el 8M, dia de la dona treballadora) aborda l’empobriment de les dones en la seva vellesa que suposarà la reforma de les pensions.

D’altra banda, des de la Secció sindical, s’ha iniciat una recollida de signatures (que es publicaran al blog) per a donar testimoni del suport del PAS-l a la tasca sindical dels CAU-iac.

 

http://arasescau.wordpress.com

 

Darrera actualització de dimecres, 16 de març de 2011 11:40