Art1-Full informatiu Quincacau – 10 – Desembre – 2015 – Intersindical alternativa: suport explícit als 27 imputats de la UAB

 

El 19 de novembre, Luís Blanco, portaveu de la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) va participar en l’acte-roda de premsa d’inici de campanya de suport a les 27 persones imputades per la repressió de l’equip de govern de la UAB a les mobilitzacions de la primavera del 2013.

Entre els 27 hi ha el delegat de la Secció Sindical dels CAU-IAC a la UAB Jordi (Koki) Gassiot imputat per la seva participació, com a portaveu del PAS, en una roda de premsa de suport a les mobilitzacions organitzada per la Plataforma Universitat Pública (PUP) de la UAB. Els altres imputats son 25 membres de l’estudiantat del 2013 i un professor membre de la CGT.

Luís Blanco, que va fer la seva intervenció amb un braç enguixat per un accident domèstic, va centrar la seva intervenció en l’actual clima de repressió contra l’esquerra alternativa i en la manca de voluntat de diàleg de l’actual equip de govern de la UAB.

En aquest acte de suport i va participar també Carles Escolà, actual alcalde de Cerdanyola, Anna Gabriel diputada de les CUP al Parlament, Eduald Calvo alcalde d’Argentona, Xavi Pallicer d’Alerta Solidària, Miriam Ferrandiz regidora de l’Ajuntament de Sabadell per “La Crida” i el Secetari General de la CGT Ermengol Gassiot.

 

Vídeos:

Intervenció Luís Blanco

Resum acte-roda de premsa

Enregistrament complert acte-roda de premsa inici de campanya suport 27 i més