Art1-Full informatiu Quincacau – Abril – 2016 – arriben els reforços

Arriben els reforços!!!!

La JPF ha arribat a un principi d’acord amb la gerència per a la convocatòria pública per a contractar reforços de l’escala auxiliar administrativa. El procés tindrà lloc el proper mes de maig.

Una vegada tancat l’acord que garanteix la permanència dels actuals interins a la UAB i el procediment a seguir a les futures oposicions a l’escala auxiliar administrativa, que no deixem de reclamar insistentment, creiem que es oportú afrontar la situació de manca de personal que està patint tot el PAS funcionari de la UAB.

Les mesures com l’aturada d’Oferta Pública d’Ocupació, la no cobertura de les jubilacions i de vacants, etc, ha provocat la disminució de personal. Si afegim que la llista d’interins que es poden incorporar a cobrir substitucions i/o reforços està exhaurida ja fa mesos tenim una situació d’acumulació de feina a diferents àmbits de la UAB que si no actuem pot esdevenir explosiva.

A tal efecte la JPF ha acordat amb la Gerència la convocatòria pública per a contractar reforços de l’escala auxiliar administrativa i així alleugerir la situació de quasi col·lapse a diversos àrees de la UAB. En principi es contractaran a 25 efectius i es confeccionarà una llista que s’utilitzarà per a cobrir futures necessitats.

El procés tindrà lloc durant el mes de maig i incorporarà els següents aspectes:

Prova psicotècnica d’aptitud Eliminatòria
Prova de coneixements tipus test Eliminatòria
Prova pràctica: document administratiu Eliminatòria
Entrevista motivacional i competencial No eliminatòria
Acreditació Nivell B1 de 3ª llengua No eliminatòria

 

Des de els CAU continuem reivindicant la convocatòria d’oposicions a l’escala auxiliar administrativa i l’exigirem de forma immediata quan legalment no hi hagi cap dubte que es poden realitzar.

Entenem com a positiu aquest acord que ajudarà a reduir la falta de personal en diferents àmbits de la UAB. També volem destacar que en un moment en el qual hi ha moltes persones aturades al nostre país i d’altres amb contractacions indignes, possibilita la contractació de personal encara que sigui en situació d’interinitat.

Vetllarem per la transparència del procés de selecció i us mantindrem informats.

Estem a la vostra disposició per aclarir qualsevol qüestió referida a aquest tema ( cau.uab@uab.cat).

Darrera actualització de dijous, 28 d’abril de 2016 08:02