Art4-Full informatiu Quincacau – Abril – 2016 – Nazis a la UAB, dues persones ferides

Nazis a la UAB, dues persones ferides

Agència catalana de notícies, 22/4/16: Un agent de paisà dels Mossos d’Esquadra i un vigilant privat han acabat ferits per l’impacte d’una ampolla aquest migdia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en els avalots que ha causat la irrupció al campus d’una quinzena de neonazis.

El grup de neonazis ha anat a la universitat arran d’un acte de l’entitat unionista Societat Civil Catalana (SCC), que havia anunciat que faria una paradeta informativa al campus.

Des de la Secció sindical dels CAU-IAC lamentem aquest incident que sitjar-lis una ràpida recuperació; amb especial menció, fruit de la proximitat, del company ferit del PAS.

Des de la Secció sindical volem fer pública la nostra preocupació per la poc clara posició de desmarcar-se del feixisme i el neonazisme de l’entitat SCC. Entenem que qualsevol connivència amb aquestes ideologies no és benvinguda a la nostre universitat. És per això que exigim, a SCC, que es desmarqui d’una forma clara, diàfana i indiscutible de l’extrema dreta: feixista, nazi, neonazi, falangista, o qualsevol altre.

Fins que tal cosa no es dugui a terme, i avaluats els fets del passat 22 d’abril, considerem que, , ser
moderador de les sessions
del Claustre de la UAB, o formar-ne part de la taula del mateix, no és compatible amb la presidència de SCC. És per això que preguem a Rafael Arenas, que actualment presideix aquestes dues entitats, es retiri d’alguna d’aquests dues responsabilitats.

Darrera actualització de dijous, 28 d’abril de 2016 08:11