AIXÒ NO ÉS UN PROGRAMA: ÉS UN COMPROMÍS

Som CAU

Sabeu? Sovint és difícil exercir la representació sindical d’un grup de treballadores i treballadors tan extens com el cas del PAS Laboral de la Universitat Autònoma de Barcelona. No és una queixa, és un fet: conjuminar totes les sensibilitats, intentar ser justos, exercir totes les obligacions que se’n deriven, provar d’estendre la cultura de les assemblees, fomentar la participació més enllà del vot cada quatre anys… 

El que us dèiem: és difícil. I de nou, no és una queixa. Per això us demanem en aquesta ocasió el vot pels CAU-IAC. Perquè no delegueu la vostra opinió. Per a construir des de sota. Per a sumar. Per acabar amb majories monocolor que sovint duen a l’estancament i la frustració, per a esborrar d’una vegada la precarietat laboral instal·lada en tantes companyes i companys. Per a recuperar d’una vegada tot el que la crisi inventada ens ha manllevat i que, ara, en moments on tothom parla de bonança econòmica, la universitat publica i les seves treballadores semblen ser les darreres a recuperar-se. Per a ser realment combatives. Per a denunciar allà on sigui necessari qualsevol injustícia que s’esdevingui entre el nostre col·lectiu. Per a compartir. Per a cridar totes juntes que ja n’hi ha prou, que el seguidisme i l’equidistància poden resultar còmodes, però mai no són justes. Per tot això us demanem el vot: aquesta és la part senzilla. 

Som IAC

I n’hi ha més: us demanem el vot i et convidem a participar activament de les nostres assemblees, de les assemblees del vostre col·lectiu, de les del Comitè d’Empresa. Us demanem la vostra empenta perquè només amb moltes veus podrem aconseguir variar el rumb d’aquesta gegantina nau que és la Universitat Autònoma. És imprescindible la teva opinió i la teva feina constant i sostinguda per a fer més força. Tots els colors hi compten, no només els de sempre, que ens han dut fins aquí. 

Som UAB

Durant els darrers quatre anys hem dut a terme una tasca encomiable  mentre vèiem com, sovint, queien a pedaços drets de moltes persones. I estem preparats per a fer-ne encara més  a partir del que vosaltres ens heu ajudat a construir. 

Les delegades i els delegats dels CAU-IAC us estenem la mà, us oferim la possibilitat de trencar amb dècades de majories absolutes i monocromes, us convidem a pintar un futur de colors i de possibilitats, un futur on no ens diguin des de cap despatx llunyà quina ha de ser l’acció sindical del PAS Laboral de la UAB. Un futur possible, només, amb el teu ajut. 

Som PAS

Per tot el dit… això no és un programa: és un compromís. Nosaltres ens hi deixarem la pell, podeu estar-ne ben segures. Ho farem en qualsevol cas, i, amb vosaltres, aconseguirem deixar enrere el blanc i negre.

 Votació electrònica:

Eleccions al Comitè d’empresa del PAS

Som de colors, prou de blanc i negre!

Som CAU, som IAC, som UAB, som PAS!

Som l’Alternativa Necessària!

Aquesta entrada ha esta publicada en Info. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.