Celebració institucional del 8M a la UAB

Com és tradicional, el 5 de març, en la celebració institucional del Dia de la dona treballadora, s’ha fet un homenatge a una figura de la UAB per la seva trajectòria i contribució, que enguany ha estat la Laura Duarte Campderrós (PAS de la UAB), responsable tècnica de l’Observatori per a la Igualtat.

Des de la Secció sindical celebrem que per primera vegada, aquest homenatge, hagi recaigut en una persona del PAS. Aquest reconeixement l’entenem extensiu a totes les dones del PAS de la UAB que han participat en fer avançar la igualtat a la UAB des de tots els àmbits laborals: tècnics, administratius i de gestió. Però molt especialment, també, a totes aquelles que han exercit lideratges i representació de la plantilla: a la Junta, al Comitè, al Claustre, als Comitès de seguretat i salut, a les assembles, a les mobilitzacions, a les vagues i en la lluita de cada dia col·laborant, cooperant i participant.

Volem felicitar, amb molta estima, a la Laura per la tasca realitzada i el reconeixement obtingut, esperant que en el futur siguin moltes més les dones del PAS reconegudes.

Duarte ha estat presentada per Maribel Ponferrada, tècnica també de l’Observatori. Després ha rebut una distinció a mans de la rectora que ha presidit l’acte, acompanyada de la vicerectora d’Alumnat i d’Ocupabilitat, Sara Moreno; i la directora de l’Observatori per a la Igualtat, Maria Prats.