Eleccions Sindicals 2023

 

 

7 raons per votar als CAU-IAC de la UAB

  1. Som la veu de la resistència: valentes i compromeses. Ens plantem davant les desigualtats i ens enfrontem als privilegis. No tenim por de plantar cara als desafiaments. Ens enfrontem als abusos i injustícies, i treballem incansablement per construir un entorn laboral més respectuós i solidari.
  2. Som la força del canvi: representem la lluita col·lectiva. Creiem en el poder de la solidaritat i la unitat. Unint-nos, aconseguirem canviar les coses i construir un entorn laboral més just i equitatiu per a tothom. Amb el teu suport, podem transformar la UAB en una universitat més compromesa amb els drets laborals, la igualtat i el benestar de tots. La lluita col·lectiva comença amb el teu vot.
  3. Ens preocupem per la salut laboral: la prioritat és la vida. Estem compromesos amb la protecció dels drets i el benestar de totes les persones de la comunitat universitària. Treballem per aconseguir condicions laborals dignes i una salut laboral òptima. Defensem un entorn de treball saludable i segur. Continuarem treballant per reduir els riscos psicosocials i garantir el benestar físic i mental del personal.
  4. Fomentem la participació. Cada veu compta i cada opinió és important. Impulsem la participació activa de totes les persones del PAS perquè puguin influir en les decisions que ens afecten a totes i tots. Només depenem de vosaltres: no estem al servei de cap aparell llunyà a la UAB, de cap organització aliena, ni de cap centre de poder establert.
  5. Prioritzem la igualtat. Lluitem contra la discriminació i el maltractament en el lloc de treball. Volem garantir la igualtat d’oportunitats per a totes les persones i treballar per a una universitat més inclusiva.
  6. Apostem per la formació i el creixement professional. Volem oferir oportunitats de desenvolupament a totes les persones membres del PAS. Impulsarem programes de formació i promoció perquè puguem créixer professionalment.
  7. Som transparents i responsables. Ens comprometem a actuar amb transparència i donar compte de les nostres accions. La vostra confiança és essencial per a nosaltres.

Uneix-te als CAU-IAC de la UAB i sigues part de la transformació. Amb la teva participació, podem aconseguir un futur millor per a tota la comunitat universitària. Vota per un sindicat compromès, valent i decidit a defensar els interessos de totes. Fem-ho plegats! Juntes guanyarem!

 

AJUDA’NS A GUANYAR LES ELECCIONS CANAL TELEGRAM

Et necessitem a tu i a totes aquelles persones que coneguis i vulguin implicar-se o donar a conèixer el nostre projecte i… VOTAR pels CAU-IAC de la UAB el 21 de juny!

Si vols estar informada de tot el que estem fent com a sindicat, uneix-te al nostre canal de Telegram

Participa

Apunta’t al Telegram