21F: Units contra la repressió

Construïm el futur des de la radicalitat democràtica.

La IAC dona suport, secunda i participa de les mobilitzacions antirepressives que es convoquen durant tot el macro-judici polític repressiu pel referèndum d’autodeterminació del 1r d’octubre de 2017 a Catalunya.

La lluita pel dret a l’autodeterminació i pels drets nacionals ha estat una constant de la IAC des de la seva fundació ara fa més de 20 anys. Davant l’actual involució autoritària de l’estat, la IAC hem impulsat i continuarem participant de les iniciatives per fer efectiu el dret d’autodeterminació i la plena sobirania, per la llibertat de les persones preses polítiques i pel retorn de les exiliades, en defensa de l’autogovern de les nostres institucions i contra la repressió en totes les seves formes.

La IAC ha paricipat en la redacció del manifest Davant la retallada de drets civils, polítics i socials: Tombem el règim amb altres sindicats, organitzacions, entitats i col·lectius de la Plataforma 3 d’Octubre. La 3 d’Octubre és la paltaforma que es va crear per a convocar la vaga general del 3 d’octubre de 2017 i ha  impulssat les movilitzacions del 8 de novembre de 2017, 21 de desembre de 2018 i la del 21 de febrer. La propera proposta de mobilització es pel 16 de març a Madrid:

Ocupem les places i els carrers!
Organitzem comitès de vaga i de mobilització general a tots els pobles i barris!
Per l’autodeterminació, els drets polítics, civils i socials!