L’alternativa necessària.

Tot i el nostre compromís social i polític, el nostre és un sindicalisme de classe amb una clara prioritat: els interessos de les persones treballadores! Per això cal no estar lligats a cap iniciativa de govern o dels aparells. I el nostre objectiu en aquestes eleccions és acabar amb les successives majories absolutes, per tal que els interessos de les persones treballadores estiguin per sobre dels de les organitzacions.

Els darrers 4 anys el Comitè d’empresa de la UAB s’ha desenvolupat sota la majoria absoluta de CCOO. Les experiències viscudes en els Comitès (i Juntes) ens diuen prou clarament que les majories absolutes no son bones, car desenvolupen polítiques molt adreçades als interessos de grups concrets, amb poques possibilitats de debatre, i implementar, allò que es millor per a tota la comunitat. 

Però, en el cas de la UAB, la coincidència de “color” polític entre la majoria absoluta sindical i la mateixa empresa, ha dificultat enormement que l’actual Comitè dugui  a terme una defensa coherent i combativa dels drets de les persones treballadores del PAS de la UAB.

Si la rectora, el vicerector de PAS, el Comissionat de la rectora (ex-president del Comitè d’empresa), l’alliberat per coordinar la campanya electoral de la rectora (fins fa poc president de la JPF) i d’altres membres de l’equip de govern, son, o han estat, afiliats a aquest mateix sindicat, hom pot arribar a deduir que les majories absolutes a les Juntes i Comitès posen per davant l’interès de l’organització als interessos de les persones treballadores.

Trenquem majories absolutes! participem en la construcció d’un nou Comitè que tingui com a prioritat  les persones treballadores!

Som de colors, prou de blanc i negre!

Som CAU, som IAC, som UAB, som PAS!

Som l’Alternativa Necessària!


Aquesta entrada ha esta publicada en Info. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.