…davant d’una tardor de mobilitzacions:

COMUNICAT:La IAC es compromet a treballar activament per a construir una resposta àmplia a nivell de carrer, amb un alt nivell de mobilització, que permetin un re-empoderament de classe com el que es va produir el 3 d’octubre de 2017. Propostes actives com son les mobilitzacions massives, la vaga general (ja sigui, tant, de curta com de llarga durada), l’ocupació activa de l’espai públic i/o obrir el camí de la desobediència civil. (+info)

 

Els CAU IAC us fem calendari d’algunes de les mobilitzacions previstes per als primers dies de tardor:

25 de setembre: Concentració el 25 de setembre davant del Parlament de Catalunya contra la llei Aragonès. Organitza: Plataforma Aturem la Llei Aragonès.


26 de setembre:
Jornada de debats sobre experiències en noviolència: lluites d’alliberament nacional i social.  Hi participen activistes i experts de diversos àmbits de les lluites compartides en el passat, present i futur: Rafael Grasa, Arcadi Oliveres, Gabriela Serra, portaveus Rebelió o Extinció i “Friday’s for future”. Organitza: UABxRepública.

 

27 de setembre: Per la Justícia climàtica. Concentracions devant de les portes dels centres de treball (matí)
Manifestació 18h Jardinets de Gràcia.

 

 

30 de setembre:Llum i llibertat” Del capvespre fins a la sortida del sol. Organitza Artistes de la República, Assemblea Nacional Catalana de Manresa, Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (amb el suport d’Òmnium Cultural).

 

3 d’octubre: 2n abiversari de la vaga general. Acta de la Plataforma 3 d’octubre contra la repressió sindical, social i política.

 

19 d’octubre: Manifestació a Barcelona contra la llei Aragonès. Organitza: Plataforma Aturem la Llei Aragonès.