El millor pel 2021…

La pandèmia SARS-CoV-2 ha suposat un any especialment estrany… Aquest ha significat trobar-nos en situacions no previstes i amb uns aïllaments que han provocat la desaparició de les formes normals de relació social dins de la comunitat universitària.

Des de la nostra secció sindical no tenim per norma les felicitacions nadalenques, ni d’estiu. Potser per què pensem que la nostra funció de representació no s’ha de vincular a episodis del calendari si no a un dia a dia. Però aquest últim any tots ens hem trobat orfes d’emocions, mancats d’estima, lluny de la diària proximitat física. Ens hem trobat a faltar, tants dies!

Tants cafès que ens falten, tant poques carmanyoles compartides, quanta poca vida de “bar” d’universitat, tants passadissos freds i vuits de vida…

Més que mai, aquest final d’any, aquestes festes de nadal, necessiten que ens desitgem auguris de felicitat, de salut, de futur compartit.

De compromís per una universitat pública, de qualitat, gratuïta, al servei de la societat, lliure de precarietat, amb el finançament que necessita. Digna, compromesa, valenta, solidària, exemplar; un petit lloc del mon on gaudir del profit d’aprendre, ensenyar, investigar, treballar, viure, compartir i construir.

Desitgem-nos el millor pel 2021 en tots els nostres projectes!