Eleccions CE-2023 

La renovació quatre anual del Comitè d’empresa del PAS implica passar de nou per la urnes. La convocatòria d’eleccions s’ha promogut des de l’acord del 4 sindicats amb representació al Comitè d’empresa; el procés va començar amb el preavís i la constitució de la mesa electoral el 3 de maig.

Ens trobem, doncs ja, submergits en la precampanya: en aquesta primera fase totes les seccions sindicals hem acuitat treballadores i treballadors per a que ens signin l’acceptació de participar com a membres de les nostres llistes sindicals (si, som uns pelmes). Ara, la fase imminent serà la proclamació de candidatures i l’inici de la campanya electoral, el 6 de juny, que ha de durar fins el dia 19. El 21 procedirem a votar per la via electrònica. 

Les campanyes electorals, tot i que donen molta feina, son un moment que ens serveixen a les organitzacions per a reflexionar sobre els nostres objectius i prioritats. Per nosaltres, els CAU, la confecció d’un programa no representa una campanya de màrqueting a la recerca de “clients”: per a nosaltres un programa significa refer i reafirmar el projecte de la nostra organització i el compromís amb les persones que volem representar. Per això ho fem amb il·lusió, amb orgull de classe i amb agraïment per la confiança que puguem generar en les nostres companyes i companys. 

Comencem precampanya, si!

I encarem un nou procés electoral, per que som PAS i volem ser-ho plegats.