Emirates.uab

La complaença de la UAB envers governs autoritaris que recolzen la vulneració de drets: la violència contra les dones, la denegació de drets essencials com la integritat personal i moral de qualsevol persona per la seva identitat de gènere o orientació sexual, la vulneració dels drets laborals: associacionisme…
NO ÉS TOLERABLE per part de la nostra comunitat

Al llarg dels últims anys, la societat catalana ha protegit els drets humans universals i els ha diferenciat segons la seva naturalesa en : civils, polítics, socials….

Els CAU estem especialment vigilant que es compleixin el drets laborals, però som conscients de la importància que té transmetre i protegir qualsevol dret sense diferenciar la naturalesa, perquè volem una comunitat respectuosa i tolerant. Per aquest motiu, no podem deixar de criticar l’actuació que va tenir la universitat, on al desembre va permetre que una delegació d’Emirats Àrabs donés a conèixer el seu país; va permetre que instal·lessin una jaima, on van repartir té a tothom que estigués embriagat de les olors, del colorit visual i de l’exotisme de la cambrera, per cert, la única dona de la delegació.

És sorprenent el que passa quan es regalen coses, que els que reben aquests regals, els hi dona igual qui els hi dóna: que sigui una societat masclista, una societat on les dones estan sotmeses a abusos sexuals per posteriorment condemnar-les pel delicte de “zina”, una societat esclavista (amb condicions precàries laborals), una societat on no hi ha llibertat d’expressió, d’associació,… etc, el que importa, és que puguis gaudir d’alguna cosa gratuïtament .

Estem en una època d’agitació de la contrarevolució, que ve a posar el contrapunt a la rebel·lia progressista d’una societat demòcrata pueril. És greu que la Universitat permeti que països on no es respecten els drets humans, on hi ha masclisme i on moren lapidades dones, on perilla la teva integritat si pertanys al col·lectiu LGBTI+, entre moltes altres accions deplorables del ésser humà, vinguin a la UAB, amb la cara rentada, i tingui una bona acollida per part de la comunitat universitària amb l’acceptació dels seus regalets. La Universitat no pot ser tolerant amb els intolerants!!!!

És cert que podem obrir un debat de si es pot ser tolerant amb els intolerants? Però aquest debat està resolt fa anys, Popper ho va deixar clar amb la seva paradoxa: La tolerància de la intolerància porta a la destrucció del règim tolerant.

Els CAU sabem que per mantenir una Universitat tolerant, la comunitat universitària ha de mantenir‐se intolerant amb la intolerància!!!!!
NO TENEN CABUDA governs intolerants AIXÍ a la UAB.