EP: la UAB es posa “les piles”!! 

El relleu en la direcció de l’Escola de postgrau genera la possibilitat de corregir els riscs psicosocials detectats. 

Dilluns, 25 de febrer, la rectora de la UAB, reunida amb el personal de l’Escola de postgrau (EP), va comunicar la decisió d’assignar les responsabilitats de direcció de l’Escola a una nova persona membre del PDI. 

Aquest relleu, que des de fa temps es demana des de la Sec. sindical dels CAU-IAC, genera la possibilitat de començar a resoldre les problemàtiques de riscs psicosocials detectats a la EP. Els CAU-IAC hem insistit molt en la necessitat de fer front als riscs psicosocials a la UAB i hem fet públic el nostre
posicionament diverses vegades (també en la sessió de Claustre del passat 18 de gener) respecte les problemàtiques tant de l’EP, com del Servei d’ocupabilitat i com del NO-reconeixement dels accidents de treball derivats dels riscs psicosocials.  

Des de l’inici d’any hem fet un treball d’identificació, posant en coneixement de la rectora les problemàtiques detectades per il·lustrar les disfuncions i exigir una intervenció. Aquesta intervenció s’ha produït finalment amb la solució, proposada des dels CAU-IAC, de relleu en la direcció. 

Confiem que aquesta mesura comporti el decrement dels riscs psicosocials, fins a la seva desaparició, i la millora del clima laboral a l’EP. Desitgem a totes les persones que n’han format part fins ara,  i a les que continuaran desenvolupant les seves tasques a l’Escola de postgrau  d’ara endavant, èxit personal i professional en els seus projectes. 

Des de la Secció sindical mostrem la nostra satisfacció i ens ratifiquem en el compromís en la lluita per erradicar els riscs psicosocials a la UAB: per un treball sense risc i un treball amb salut! 

Secció sindical dels CAU-IAC de la UAB