Revista Quincacau setembre 2021

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és CABECERA.jpg

Setembre 2021

10/09/21 Participem en la jornada reivindicativa de l’11S. Us animem a participar de les convocatòries de la jornada reivindicativa de les nostres lluites per a la construcció d’un món plural, democràtic, unit, independent, de classe, no sexista, participatiu, pacifista, ecologista, oposat frontalment a la injustícia social que comporta el neoliberalisme, que aposti per  una societat més justa, solidària i democràtica, situat en l’espai de les esquerres i l’espai alternatiu. Llegiu-ne més

 

 

    Web IAC: entrades agost 

 

01/08/21 Un menysteniment a sanitat i a la salut. (Agost) Increment de la presencialitat de l’estudiantat (fins al 70% de presencialitat) i sense l’adopció de noves mesures; proposta irresponsable. Llegiu-ne més

 

 

30/08/21 La #fixesaja conflueix a Madrid. (Agost) Manifestació a Madrid, el proper 25 de setembre, contra l’acord entre el Gobierno i CCOO, UGT i CSIF que possibilita l’acomiadament massiu de temporals. Llegiu-ne més