Revista Quincacau gener 2021

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és CABECERA.jpg

Gener 2021


27/01/21
Iniciem la «municipalització»?
Cal  tornar a oferir els serveis, que actualment ofereixen empreses externes (molts dels quals es van externalitzar), amb personal propi. El personal del servei de restauració de CLECE (cafeteries de medicina, socials, ciències i Sabadell) no tenen clar quin serà el seu futur. L’empresa ha decidit no continuar amb la concessió. Demanem a la UAB que es faci càrrec del personal i iniciar el procès d’incorporació de serveis a l’estructura de la UAB. Retorn dels serveis externs a les estructures de la UAB! Llegiu-ne més

 

 

25/01/21
L’ACADÈMIA, va per lliure?
Les nostres delegades i delgats sindicals ens informen de l’incompliment de les mesures de protecció Covid a les universitats. A la tardor, es varen detectar multitud d’infraccions. No s’han pres mesures per extremar les precaucions, no es porta un registre o seguiment de les activitats ni es fa un control d’accés als edificis. L’actual cicle d’avaluacions ha aixecat queixes d’estudiants. El risc és físic i psicosocial. Les universitats estan prioritzant l’activitat per sobre de la salut pública. Llegiu-ne més

 

Podeu veure també: