Revista Quincacau desembre 2020

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és CABECERA.jpg

Desembre 2020  

22/12/20
1r Claustre del rector Javier
Els CAU-IAC han proposat millorar les relacions; reconduir el bandejament de les persones delegades sindicals, llistat de les activitats presencials autoritzades i les mesures de seguretat implementades; que la secretaria del CSS recaigui en la representació de les persones treballadores i la implementació dels acords de Claustre pendents.. Llegiu-ne més  

 

 

21/12/20
El millor pel 2021…
Desitgem-nos el millor pel 2021: una UAB de qualitat, al servei de la societat, lliure de precarietat, amb el fiançament que necessita on gaudir del profit d’aprendre, treballar, viure i construir. Llegiu-ne més  

 

 

30/11/20
El pacte de Toledo: la privatització de les pensions i els còmplices necessaris
El PT aposta per  la privatització de les pensions; pels sindicats com a “gestors” de la privatització, per les entitats financeres internacionalscom a beneficiaries de l’explotació . Els sindicats es converteixen així en còmplices de la gestió especulativa a l’esquena de les persones treballadores..  Llegiu-ne més