Revista electrònica Quincacau Marc 2018

14F: “L’ANTIREPRESSIVISME” PLANA SOBRE EL CLAUSTRE DE LA UAB


Diferents intervencions antirepressives, des dels estudiants, PAS i PDI, condicionen el Claustre de la UAB. La mobilització per l’absolució dels “27 i més” sempre present en el desenvolupament de la sessió. 

ENTREVISTA AL PAS ENCAUSAT PEL CAS “27 I MÉS”

El diari del treball entrevista el nostre company Koki Gassiot, encausat en el cas conegut com a “27 i més”, per haver participat en una roda de premsa de suport a les mobilitzacions estudiantils, de la primavera del 2013, en representació de la Junta i Comitè d’empresa del PAS

PLACES DE RESPONSABILITAT AMB HORARI DE TARDA? I PER QUÈ NO?

Com anem explicant des de fa temps, hauria de ser un objectiu de la institució la revisió de la carrera professional del personal de tarda que, a hores d’ara, continua sent un col·lectiu poc valorat que pateix una mancança del reconeixement de la responsabilitat que està assumint. 
“… I TROBIN ELS CAMINS DELS VELLS ANHELS, VENTURES I CONEIXENCES”
Des de l’absència d’en Paco i d’en Jaume, la comunitat UAB hem de reconèixer el privilegi de poder haver compartit tant amb tan grans bones persones. 

BAIXA PER GRIP: 100% DE RETRIBUCIÓ SALARIAL

Ja fa temps que des de la secció sindical dels CAU-IAC demanem a la UAB, via Comitè de seguretat i salut, que les baixes (incapacitació laboral transitòria, ILT) per grip han de suposar la retribució del 100% salarial i no el perjudici que s’ha vingut aplicant fins ara; en tractar-se la grip d’una malaltia infecciosa.