Revista electrònica Quincacau setembre 2019

Setembre 2019

…davant d’una tardor de mobilitzacions:
Els CAU IAC us fem calendari d’algunes de les mobilitzacions previstes per als primers dies de tardor. La IAC es compromet a treballar per a construir una resposta àmplia que permetin un re-empoderament de classe com el que es va produir el 3 d’octubre de 2017. Propostes com les mobilitzacions massives, la vaga general, l’ocupació activa de l’espai públic i/o obrir el camí de la desobediència civil. Llegiu-ne més

 

Canviem el SISTEMA, no el CLIMA: Aixequem un Sindicalisme Climàtic!
27 de detembre: des de la IAC recolzem la vaga estudiantil i la vaga de consum: la conseqüència directa d’un model de consum frenètic i inadequat de producció i consum que posa en perill la nostra supervivència i té efectes devastadors sobre les poblacions més vulnerables i la gent més pobra del món. Llegiu-ne més

 

La IAC participa de la presentació de la “Plataforma Aturem la Llei Aragonès”.
Prop de 50 col·lectius s’han organitzat per fer un front comú contra l’aprovació de la Llei de contractes de Serveis a les Persones, coneguda com a Llei Aragonès, que permetrà l’externalització de serveis bàsics de l’àmbit educatiu, sanitari i social que garanteixen drets fonamentals. El 17 de setembre, la IAC, entitats del sector educatiu, sanitari i social, juntament amb la CUP-Crida Constituent i Catalunya en Comú Podem, han presentat la Plataforma. Llegiu-ne més

 

La IAC s’adhereix al manifest de la Plataforma 3 d’octubre.
Coincidim amb el posicionament de la Plataforma 3 d’octubre amb l’excepcionalitat del moment; i en què el judici polític contra els i les dirigents catalans suposa una vulneració dels drets de totes les persones que vam exercir el nostre dret a l’autodeterminació l’octubre del 2017. Llegiu-ne més