Revista electrònica Quincacau octubre 2019

Octubre 2019


Vaga, vaga, VAGA GENERAL
Pels drets i les llibertats, contra l’atac permanent a les classes treballadores i els serveis públics el 18-O totes a la vaga general. “… aquestes polítiques neoliberals de guerra econòmica i social contra la classe treballadora avancen, a mesura que els governs van desmantellant l’estat social, s’aixeca l’estat penal i la repressió …” Llegiu-ne més

 

Comunicat de la IAC sobre la sentència del Tribunal Suprem
L’autotutela de drets no és un delicte: amnistia, autodeterminació. Retallades? Ni socials ni de llibertats! Llegiu-ne més

 

 


Al Paranimf amb “tapa-rabus”…

Les universitats públiques amaguen les seves vergonyes amb el comunicat inversió estratègica pel progrés social, cultural, econòmic i tecnològic després d’anys d’abandonament de les seves responsabilitats de lideratge. Llegiu-ne més

 

 

#19oAturemlaLleiAragonès
La IAC segueix present en la campanya contra la Llei de Contractes de Serveis a les Persones, promoguda des d’ERC i el govern de la Generalitat, que es coordina des de la Plataforma Aturem la Llei Aragonès. Els CAU-IAC seran presents en la manifestació del dissabte 19 d’octubre, per protestar contra la seva possible aprovació, a les 17h al Departament. Llegiu-ne més

 

2n aniversari de la vaga general del 3 d’octubre de 2017
El passat 3 d’octubre, a l’antiga presó “Modelo” de Barcelona, es va desenvolupar l’acte institucional de commemoració del 2n aniversari de la vaga general del 3/10/17 de la Plataforma 3 d’octubre; que aplega els sindicats convocants i entitats de suport a la convocatòria. Llegiu-ne més